Näin käytät Souvenaidia

Yksi 125 ml:n pullo Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, jolla varmistetaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisten erityistarpeiden täyttyminen.

Pullo on pieni, joten sen jaksaa juoda helposti. Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät kehoomme samalla tavalla kuin yleisestikin ruuasta saamamme ravintoaineet. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä, minkä vuoksi päivittäinen yhtämittainen käyttö on suositeltavaa.

Souvenaidin turvallisuutta on selvitetty myös henkilöillä, joilla on ollut monilääkityksiä. Souvenaid on hyvin siedetty.  Mikäli käytät lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Ohjeet ja vinkit:

 • Juoma maistuu parhaalta kylmänä ja siitä on saatavilla kolme eri makua: mansikka, kahvi ja vanilja. Ravista hyvin ennen käyttöä!
 • Souvenaid on hyvä ottaa päivittäin samaan aikaan, jotta siitä tulee tapa. Juoman voi ottaa esimerkiksi joka aamu aamiaisen yhteydessä.
 • Souvenaidia ei pidä lämmittää, pakastaa tai sekoittaa muihin juomiin.
 • Säilytä tuotteita kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä.
 • Avattu pullo suljetaan ja säilytetään jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia.

Souvenaid sisältää maitoproteiinia, mutta se on vähälaktoosinen ja gluteeniton. Älä käytä Souvenaidia, jos olet allerginen kalalle, soijalle tai maitoproteiinille.

 

Souvenaidin annostus on helppo muistaa

Pullo päivässä

Jääkaappikylmänä

Puolen vuoden ajan tai lääkärin ohjeistuksen mukaan

 • Jäikö jokin asia askarruttamaan mieltä, lue usein kysytyt kysymykset

  Jos et löydä vastausta kysymykseesi, kysy lisää apteekistasi tai hoitavalta taholta.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Souvenaidia voi ostaa kaikista hyvinvarustelluista apteekeista

  Apteekin ammattitaitoinen henkilökunta opastaa tarvittaessa tuotteen käytössä.

  Näin ostat Souvenaidia
 • Souvenaidin ravintosisältö

  Souvenaid on erityisesti valmistettu ja tarkoitettu varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon.

  Souvenaidin ravintosisältö

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.