Usein kysyttyjä kysymyksiä

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

 

Souvenaidin turvallisuutta on selvitetty myös henkilöillä, joilla on ollut monilääkityksiä. Souvenaid on hyvin siedetty. Mikäli käytät lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Säilytetään kuivassa paikassa. Avaamattomana säilytys joko normaalissa huoneenlämmössä tai jääkaapissa. Avattu pullo säilytetään suljettuna jääkaapissa ja se on käytettävä 24 tunnin sisällä. On suositeltavaa juoda koko pullollinen kerralla, jotta päivittäinen annos toteutuu.

Souvenaidia on saatavana kahvin, mansikan ja vaniljan makuisena. Yksi pullo sisältää 125 ml. Souvenaidista on saatavana kahdenkokoisia myyntipakkauksia (myös kahvin-, mansikan- ja vaniljanmakuisena): neljän pullon pakkaus tai 24 pullon pakkaus.

Alzheimerin tautia epäiltäessä on hyvä hakeutua mahdollisimman nopeasti terveyskeskukseen, muistihoitajalle tai yksityislääkärin vastaanotolle. Vain diagnosoitua tautia voidaan hoitaa. Mikäli haluat saada lisätietoja varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoidosta, keskustele hoitavan tahon tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Yksi 125 ml:n pullo päivässä, pitkäaikaiseen käyttöön. Juoma maistuu parhaalta jääkaappikylmänä ja on valmista juotavaksi. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Souvenaidia ei pidä lämmittää, pakastaa tai sekoittaa muihin juomiin. Voit lukea lisää käytöstä täältä >>

Yksi 125ml:n pullo Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, jolla varmistetaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisten erityistarpeiden täyttyminen tai kuten terveydenhuollon henkilöstö on ohjeistanut. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä. Lue lisää käytöstä ja annostuksesta täältä >>

Saatavana kaikista hyvinvarustelluista apteekeista ja monista verkkoapteekeista. Lisätietoja voit lukea täältä >>

Souvenaid on gluteeniton ja vähälaktoosinen. Ei sovellu kala-, soija- tai maitoproteiiniallergisille. Katso koko Souvenaidin ravintosisältö täältä >>

 

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.