Ravintosisältö

Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät kehoomme samalla tavalla kuin yleisestikin ruuasta saamamme ravintoaineet. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.

Koostumukseltaan kliinisen ravintovalmisteen on täytettävä yleisesti hyväksytyt lääketieteelliset ja ravitsemustieteelliset vaatimukset. Souvenaid sisältää maitoproteiinia, mutta se on vähälaktoosinen ja gluteeniton. Älä käytä Souvenaidia, jos olet allerginen kalalle, soijalle tai maitoproteiinille.

Katso Souvenaidin koko ravintosisältö
125 ml:n Souvenaid-pullollisen keskeiset ainesosat:
EPA (kalaöljy) 300 mg
DHA (kalaöljy) 1200 mg
Fosfolipidit 106 mg
Koliini 400 mg
UMP (uridiinimonofosfaatti) 625 mg
E-vitamiini 40 mg
C-vitamiini 80 mg
Seleeni 60 μg
B12-vitamiini 3 μg
Foolihappo 400 μg

Miehelläni todettiin varhainen Alzheimerin tauti puolitoista vuotta sitten, ja hän otti ravintovalmisteen heti päivittäiseen käyttöön muun hoidon tueksi (lääkärin suosituksesta). Valmiste on toiminut miehelläni hyvin: hän tuntee olonsa aiempaa pirteämmäksi ja tarmokkaammaksi.

Marja-Liisa, Varsinais-Suomi (Kuvituskuva)

Mistä voin ostaa Souvenaidia?

Souvenaidia voi ostaa kaikista hyvinvarustelluista apteekeista ja monista verkkoapteekeista. Apteekin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta opastaa tarvittaessa tuotteen käytössä.

Näin ostat Souvenaidia

Voiko Souvenaidia käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa?

Souvenaidin turvallisuutta on selvitetty henkilöillä, joilla on ollut monilääkityksiä. Haittavaikutuksia ei ole havaittu. Mikäli käytät lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa.

Souvenaidin käyttö

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.