Ravintosisältö
Souvenaidista saatavat ravintoaineet imeytyvät kehoomme samalla tavalla kuin yleisestikin ruuasta saamamme ravintoaineet. Ravintoaineiden imeytyminen ja varastoituminen elimistöön vie aikansa, eikä vaikutus näy heti. Souvenaidin käyttöä on seurattu ja muutoksia on havaittu 3-6 kuukauden päivittäisellä käytöllä.
Koostumukseltaan kliinisen ravintovalmisteen on täytettävä yleisesti hyväksytyt lääketieteelliset ja ravitsemustieteelliset vaatimukset. Souvenaid sisältää maitoproteiinia, mutta se on vähälaktoosinen ja gluteeniton. Älä käytä Souvenaidia, jos olet allerginen kalalle, soijalle tai maitoproteiinille.
Lainsäädännön mukaan kliinisten ravintovalmisteiden pakkauksissa tai mainonnassa ei saa esittää ravitsemus- tai terveysväitteitä. Vaikka Souvenaidia on tutkittu laajasti, emme voi viestiä Souvenaidin tutkimustuloksista. Kysy lisää tuotteesta lääkäriltäsi tai apteekista.
Katso Souvenaidin koko ravintosisältö125 ml:n Souvenaid-pullollisen keskeiset ainesosat: | |
---|---|
EPA (kalaöljy) | 300 mg |
DHA (kalaöljy) | 1200 mg |
Fosfolipidit | 106 mg |
Koliini | 400 mg |
UMP (uridiinimonofosfaatti) | 625 mg |
E-vitamiini | 40 mg |
C-vitamiini | 80 mg |
Seleeni | 60 μg |
B12-vitamiini | 3 μg |
Foolihappo | 400 μg |
Mistä voin ostaa Souvenaidia?
Souvenaidia voi ostaa kaikista hyvinvarustelluista apteekeista ja monista verkkoapteekeista. Apteekin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta opastaa tarvittaessa tuotteen käytössä.
Näin ostat SouvenaidiaVoiko Souvenaidia käyttää yhdessä lääkkeiden kanssa?
Souvenaidin turvallisuutta on selvitetty henkilöillä, joilla on ollut monilääkityksiä. Haittavaikutuksia ei ole havaittu. Mikäli käytät lääkkeitä, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa.
Souvenaidin käyttöSouvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.