Mistä Souvenaidia voi ostaa?

Souvenaidia voi ostaa kaikista hyvin varustelluista apteekeista ilman reseptiä. Apteekin ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta opastaa tarvittaessa tuotteen käytössä. Souvenaidilla ei ole KELA-korvattavuutta. Tuotteen hinta vaihtelee apteekkikohtaisesti.

Mikäli terveydenhuollon ammattilainen on suositellut Souvenaidin käyttöä, voit turvallisesti ostaa tuotetta apteekista. Mikäli sinulla ei ole Alzheimerin taudin diagnoosia tai tuote ei ole entuudestaan tuttu, kysy tuotteesta lääkäriltä tai apteekin henkilökunnalta.

Jos tuotteen nimi on vaikea muistaa:

  1. Voit näyttää pullon kuvaa puhelimen näytöltäsi.

  2. Tai tulostaa Souvenaid-pullon kuvan mukaasi apteekkiin tai lääkäriin.

Tulosta kuva

Souvenaidista on saatavana kahden kokoisia myyntipakkauksia

  • Neljän pullon pakkaus on hyvä vaihtoehto, kun kokeilet tuotetta tai etsit suosikkimakuasi. Souvenaidia on saatavana mansikan, kahvin ja vaniljan makuisena.

  • 24 pullon pakkaus on usein hinnaltaan edullisempi ja soveltuu säännöllisille käyttäjille, jotka juovat suosituksen mukaisesti 1 pullon päivässä. Huomioithan, että monella apteekilla on myös kotiinkuljetuspalvelu.

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty erityisesti varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tuotteita käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Jos epäilet itselläsi tai läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, ole yhteydessä terveydenhuoltoon.